Fegyelmi határozatok

Május 26-i fegyelmi határozatok

2016-05-26 14:24:44

NB III

A FEB a Tatabánya FC Kft. sportszervezetet Kovács István labdarúgóval szemben szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a sportszervezet a fegyelmi eljárásban szereplő tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és az átigazolási jogból 5 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabánya FC Kft. sportszervezetet Móri Tamás labdarúgóval szemben szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a sportszervezet a fegyelmi eljárásban szereplő tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és az átigazolási jogból 5 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabánya FC Kft. sportszervezetet Sándor Gábor labdarúgóval szemben szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a sportszervezet a fegyelmi eljárásban szereplő tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és az átigazolási jogból 5 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabánya FC Kft. sportszervezetet Máj Gábor labdarúgóval szemben szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a sportszervezet a fegyelmi eljárásban szereplő tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és az átigazolási jogból 5 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabánya FC Kft. sportszervezetet Pető Dániel labdarúgóval szemben szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a sportszervezet a fegyelmi eljárásban szereplő tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és az átigazolási jogból 5 hónapra kizárja.

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS