Konferencia-liga sorsolás: megvannak a továbbjutók párosításai

2024. augusztus. 05., 15:43   |    

Konferencia-liga sorsolás: megvannak a továbbjutók párosításai

Az UEFA kisorsolta a Konferencia-liga negyedik fordulójának párosításait.

Továbbra is három magyar klub érdekelt a harmadik számú kupasorozat selejtezőjében: a Puskás Akadémia, a Paksi FC és a Fehérvári TC.

Az eddig mérkőzés nélkül továbbjutó Puskás Akadémia csütörtökön az FC Ararat-Armenia ellen méri össze tudását Örményországban, s amennyiben az örmény csapattal vívott párharcból győztesként kerül ki, a negyedik fordulóban az olasz ACF Fiorentina ellen lép pályára.

Az Európa-ligából a román FC Corvinul Hunedoara ellen kiesett Paksi FC, kettős győzelemmel jutott tovább a ciprusi AEK Larnacával szemben a Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, így szerdán a montenegrói FK Mornar Bart fogadja. Amennyiben a ráváró párharc győzteseként végez a harmadik fordulóban, következőleg az FK Mladá Boleslav és a Hapoel Beer-Sheva FC párharc győztesével fog megmérkőzni.

A Konferencia-ligában a második fordulóban csatlakozó Fehérvár egy döntetlent, illetve egy győztes mérkőzést játszott az azeri Szumgajit ellen, így csütörtökön a ciprusi Omonia vendégeként lép pályára. Amennyiben Omonia ellen megnyeri a párharcot az NK Osijek-PFC Zira páros győztesével mérkőzik meg a negyedik fordulóban.

A pontos mérkőzésnapokat augusztus 9-én hirdeti ki az UEFA.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS