A hajrában fordított a Haladás

2012. március. 25., 17:00   |    

A hajrában fordított a Haladás

Az OTP Bank Liga 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a Haladás az utolsó percekben két gólt szerzett a Ferencváros ellen, a Győr magabiztosan verte a Paksot.

Győri ETO - MVM Paks 4-1 (0-0)
Vezette:
Berger József (ifj. Tóth Vencel, L. Tóth Lajos)
Gólszerző: Koltai a 63. (11-esből), Trajkovics a 65., Pátkai a 67., Pátkai a 81., ill. Magasföldi a 74. percben

A győriek többet támadtak az első félidőben, de a játékrész legnagyobb helyzete a paksiak előtt adódott, Hrepka Ádám azonban nem tudta kihasználni az adódó lehetőséget. A második félidő első negyedórájában elmaradtak a lehetőségek, de az utolsó félórára megérkeztek a gólok is. A 63. percben kezezés miatt jutott tizenegyeshez a Győr, Koltai Tamás pedig magabiztosan gólra váltotta a büntetőt (1-0). Két perccel később Marek Strestik cselezgetett a paksi 16-oson belül, majd játékba hozta az érkező Nikola Trajkovicsot, aki 3 méterről bombázott a hálóba (2-0). Ráérzett a gólszerzés ízére az ETO, a 67. percben Valentin Babic jobb oldali beadása után Pátkai Máté 5 méterről lőtt a jobb sarokba (3-0). A 74. percben Magasföldi József 25 méterről, szabadrúgásból lőtte ki a jobb alsó sarkot (3-1), de a végszó a hazaiaké volt, a 81. percben Szabó Ottó adott be balról, Pátkai pedig 5 méterről a léc alá fejelt (4-1).

Haladás-Ferencváros 2-1 (0-0)
Vezette:
Kassai Viktor (Vámos Tibor, Szalai Dániel)
Gólszerző: Kenesei a 86. (11-esből), Kenesei a 91., ill. Kulcsár az 56. percben

Az első félidő első felében a Haladás alakított ki több helyzetet, de gólt még úgy sem sikerült szereznie, hogy a 30. percben tizenegyeshez jutott, Kenesei Krisztián büntetőjét ugyanis kivédte Jova Levente. A folytatásban is támadásban maradt a Haladás, de csak kapufáig jutott a félidő végéig. A fordulást követően a Ferencváros vette át a kezdeményezést. Az 56. percben Pölöskey Péter a jobb oldalról, az alapvonal közeléből passzolt középre, Kulcsár Dávid pedig két lépésről a hálóba helyezett (0-1). A Haladás hátrányban nagyobb elánnal kezdett el támadni, Kenesei ismét lőtt kapufát is, majd a 86. percben góllá érett a szombathelyi fölény, a Radó András felvágásáért megítélt büntetőből Kenesei ezúttal nem hibázott (1-1). A 91. percben Jova nagy hibáját követően Oross Márton szerezte meg a labdát, hátragurított Keneseihez, aki az üres kapuba lőtt (2-1), beállítva a végeredményt.




 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Telt ház előtt játsszák Győrben a zöld-fehér rangadót
Bajnokságok / Kupák
Futsal BL – Három vereséggel búcsúzott a Haladás
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I - Veszprémben rajtol a forduló
Bajnokságok / Kupák
Európa-liga: Megszerezte első pontjait a Ferencváros

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS