A Paks legyőzte és beérte a Ferencvárost

2010. november. 30., 19:27   |    

A Paks legyőzte és beérte a Ferencvárost

A Monicomp Liga 16. fordulójának szombatról elhalasztott mérkőzésén a Paks hazai pályán gól nélküli első félidő után 3-2-re legyőzte a Ferencvárost.

A második félidőben a hazaiak háromszor szereztek vezetést, a fővárosiak kétszer egyenlítettek, a harmadik paksi találatra már nem érkezett válasz.

Paksi FC - Ferencvárosi TC 3-2 (0-0)
Vezette: Andó-Szabó Sándor (Ring György, Kispál Róbert)
Gólszerző: Vayer a 47., Böde a 79., Montvai a 86., illetve Maróti az 54., Miljkovic a 85. percben

Az első félidőben a csapatok nem tudtak alkalmazkodni a körülményekhez, a mély talajon egyik gárda sem tudott komoly helyzetet kialakítani a kapu előtt. Az első negyvenöt percben főleg a pontrúgások jelentettek lehetőséget, gólt azonban egyik csapat sem tudott szerezni. A szünet után nagyot változott a játék képe, a 47. percben Böde Dániel lövése után Justin Haber még mentett, de a kipattanó labda Vayer Gábor elé került, aki 14 méterről szerzett vezetést a Paksnak (1-0). Az 54. percben jött a Ferencváros válasza, egy szöglet után Csernyánszki Norbert rosszul jött ki kapujából, Maróti Béla pedig kihasználta a kapus hibáját (1-1). Az egyenlítés után a fővárosiak voltak aktívabbak, de mégis a Paks szerzett újra előnyt. A 79. percben Böde vezette a labdát középen, a tizenhatos vonalánál lövésre vállalkozott, a labda pedig a jobb sarokban kötött ki (2-1). A 85. percben ismét egyenlített az FTC, Maróti beadása után Emil Miljkovic fejelt a hazai kapuba (2-2). Mindössze egy percig volt döntetlen az állás, a 86. percben egy bal oldali beadás után Montvai Tibor öt méterről pörgetett a hálóba (3-2), így a Paks megnyerte a találkozót, s a megszerzett három ponttal beérte pontszámban a fővárosiakat a tabellán.
 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Futsal BL - Kikapott a Sportingtól a Haladás
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal MK – Elkészült a második kör sorsolása
Bajnokságok / Kupák
Futsal BL - Vereséggel rajtolt a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS