Férfi futsal NB I – Az MFA-hoz látogat a címvédő

2024. október. 10., 14:30   |    

Férfi futsal NB I – Az MFA-hoz látogat a címvédő
Fotó: Haladás VSE közösségi oldala

A címvédő és listavezető Haladás a válogatott szünetet követően a Magyar Futsal Akadémiához látogat a férfi futsal NB I 9. fordulójában, melyben a Veszprémet edzőváltás miatt ideiglenesen Tatai József irányítja majd.

A válogatott szünet után pénteken a legutóbbi négy találkozóján vereséget szenvedő Veszprém otthonában rajtol a forduló. A hazaiaktól szerda este elbúcsúzott Fehér Zsolt vezetőedző, így a Nyíregyháza elleni mérkőzésen Tatai József játékos-edzőként irányítja majd az együttest, amely már be is jelentette új vezetőedzőjét. A bakonyiakat hétfőtől ugyanis a Barcelona és a spanyol válogatott egykori csapatkapitánya, Javi Rodríguez veszi át, aki játékosként kétszeres világ-, és négyszeres Európa-bajnok, valamint háromszoros Bajnokok Ligája-győztesnek is vallhatja magát.  

Nagyon erős csapat a Veszprém, bár a jelenlegi formája nem ezt mutatja, de a Kecskemét ellen már megmutatta, mire képes, hiszen a 39. percig döntetlen volt állás, utána szenvedett vereséget. Főleg hazai pályán nagyon erősek. Kíváncsi vagyok, hogyan reagálnak az edzőváltásra. Veszélyes ez a helyzet ránk nézve, mert még nem az új edzőjük irányít, így nincs veszíteni valójuk. Nem valószínű, hogy taktikailag változtatnak a pénteki meccsig, inkább morálisan hathat a csapatukra az edzőváltás”– mondta a nyíregyházi klub honlapján Lovas Norbert vezetőedző, akinek a csapata négy meccses sikerszériával vágott neki a válogatott szünetnek.

Szintén pénteken a Nyírbátor a sereghajtó TFSE-t fogadja, míg az eddig mindössze két győzelemmel rendelkező DEAC a tabella negyedik helyén álló Aramis együtteséhez látogat.

Hétfőn a Magyar Futsal Akadémia otthonában folytatódik a 9. forduló, melyben az újbudai alakulat a címvédő Haladással mérkőzik meg. A tavalyi szezonnyitón gólgazdag mérkőzést hozott kettejük összecsapása (6-4), és ugyan az MFA újoncként meg tudta állni a helyét a szombathelyiekkel szemben, a visszavágón viszont elsöprő 8-0-s vereséget szenvedett.

Az újonc Rubeola az egyre jobb formát mutató Berettyóújfalut látja vendégül, majd a tabella második és harmadik helyezettjének találkozójával zárul forduló, mivel a legutóbbi összecsapásáig veretlen Újpest az előző kiírásban ezüstérmes Kecskemétet fogadja.

Férfi Futsal NB I. 9. forduló

Sorsolás
2024. 10. 11. 18:30
Március 15. úti Sportcsarnok
2024. 10. 11. 19:00
Nyírbátori Városi Sportcsarnok
2024. 10. 11. 19:50
Aramis SE Futsal Csarnok
2024. 10. 14. 19:10
SPORT11 Sport és Szabadidőközpont
2024. 10. 14. 20:30
Kucsa Tamás Városi Sportcsarnok (Veresegyház)
2024. 10. 14. 20:45
UTE Atlétikai Stadion


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS