Férfi futsal NB I – Debrecenbe látogat a listavezető

2024. szeptember. 15., 16:22   |    

Férfi futsal NB I – Debrecenbe látogat a listavezető
Fotó: Újpest FC közösségi oldala

A tabellavezető Újpest a DEAC otthonában folytatja szereplését a férfi futsal NB I hatodik fordulójában, melyben a címvédő Haladás a Veszprémet fogadja.

Szente Tamás együttese az egyetlen ebben a szezonban, amely még veretlennek mondhatja magát, bár az előző mérkőzésükön a TFSE ellen csaknem megszakadt ez a remek széria, akkor háromgólos hátrányból egyenlített az újonc ellen. A DEAC egy-egy győzelemmel és döntetlennel, valamint három vereséggel jelenleg a kilencedik, de abban bízik, hogy meg tudja szakítani a lila-fehérek veretlenségét.

A címvédő pénteken kikapott a Berettyóújfalutól, számukra ez volt az első olyan alkalom az idényben, amikor vesztesen hagyták el a pályát, ráadásul egyik alapemberük, Vas Ádám súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett. Hasonló jelenetek zajlottak le Veszprémben, az addig hibátlan hazaiak menetelését ugyanis az Aramis SE állította meg, így hétfőn mindkét csapat javítani szeretne a Haladás Sportkomplexumban.

A szombathelyiek legyőzése után az előző kiírás ezüstérmese, vagyis a Kecskemét vár a Berettyóújfalura.

"Több meghatározó játékosunk sem lesz bevethető hétfőn különböző okok miatt. Nehéz ilyen helyzetben esélyeket latolgatni egy Berettyóújfalu elleni rangadó előtt. Voltunk már viszont hasonló helyzetben az előző idényben is, úgyhogy mint akkor, most is meg fogjuk oldani, hogy a lehető legjobb tudásunkat tegyük ki a pályára” – mondta Marko Gavrilovic sportigazgató a kecskeméti klub honlapján, majd hozzátette, a nehézségek ellenére ponttal, vagy pontokkal távoznának az MVFC otthonából, melynek jelenleg a tabellán elfoglalt pozíciója nem tükrözi kvalitásait. 

A Nyírbátor nehéz kezdés után pénteken már a második győzelmét aratta, ezúttal pedig az Aramis SE-vel csaphat össze, amely négy győzelem mellett mindössze egy vereséget könyvelhetett el eddig a bajnokságban.

Az újonc TFSE a Magyar Futsal Akadémiát fogadja, míg az eddig pont nélküli Rubeola az előző szezonban bronzérmes Nyíregyházához látogat.   

Férfi Futsal NB I. 6. forduló

Sorsolás
2024. 09. 16. 18:00
DESOK Csarnok - Debreceni Egyetemi Sportaréna
2024. 09. 16. 18:30
Haladás Sportcsarnok
2024. 09. 16. 18:30
Continental Aréna Nyíregyháza
2024. 09. 16. 19:00
Pálfi István Rendezvénycsarnok
2024. 09. 16. 19:00
Nyírbátori Városi Sportcsarnok
2024. 09. 16. 20:45
Dr. Koltai Jenő Sportközpont


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS