Férfi futsal NB I – Elkészült az alapszakasz sorsolása

2024. július. 23., 23:12   |    

Férfi futsal NB I – Elkészült az alapszakasz sorsolása
Fotó: haladasvse.hu

A címvédő Haladás hazai pályán a Nyírbátorral szemben kezdi meg a 2024/25-ös szezont, az újonc TFSE pedig Debrecenbe látogat, de a férfi futsal élvonalában szintén első alkalommal pályára lépő UFC Futsalnak sem kell messze mennie, mivel az Újpesttel csap össze a két hét múlva rajtoló nyitókörben.

A nemrég a Magyar Kupát és a bajnoki címet is elhódító szombathelyiek az előző szezonban a felsőházról éppen lecsúszott nyírbátoriakat látják vendégül az augusztus 9-én, pénteken rajtoló nyitókörben.

Az előző kiírásban ezüstérmes ScoreGoal Kecskemét az Aramis SE-t fogadja a Messzi István Sportcsarnokban, míg a Berettyóújfalu ismét összecsap a Nyíregyházával - mivel a két csapat a legutóbbi rájátszás utolsó találkozóján, valamint a bronzcsatában is egymás ellen játszott -, így az MVFC új vezetőedzőjével, Turzó Józseffel már az idénynyitó mérkőzésen visszavághat a nyíregyháziaknak a nem is olyan régen elveszített párharcért.

Fehér Zsolt irányításával a Veszprém a Magyar Futsal Akadémiához látogat, és az egyetemek is összecsapnak, ugyanis Németh Péter újonc alakulata, a TFSE Debrecenben mutatkozhat be az élvonalban. A Tiszaföldvár visszalépésének köszönhetően – a várhatóan még átszervezéseken áteső - UFC Futsal csapata élhetett az elsőosztályú lehetőséggel, így két újpesti együttes szerepelhet az élvonalban, a lila-fehérek pedig már rögtön az első fordulóban megmérkőznek egymással.  

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS