Férfi futsal NB I – Hazai sikerre hajt a címvédő

2024. május. 23., 12:38   |    

Férfi futsal NB I – Hazai sikerre hajt a címvédő

A címvédő Haladás csütörtökön este, hazai pályán szeretne előnybe kerülni a Kecskeméttel szemben a férfi futsal NB I aranycsatájában, melyben mindkét együttes egy-egy sikert könyvelhetett el eddig.

Az alapszakaszgyőztes az első mérkőzésen meglepetésre 3-1-re kikapott a története során először döntős ScoreGoal Kecskeméttől, amely a legutóbbi találkozón szintén 3-1-re maradt alul Felipe Conde együttesével szemben az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.

„Egy újabb hatalmas jelentőségű mérkőzés következik, ezúttal győzni akarunk az otthonunkban, azonban nagyon elővigyázatosnak kell lennünk, hiszen a riválisunknak van önbizalma és a szerencse is az ő oldalukon áll. Nagyon keményen kell küzdenünk, de elég biztos vagyok benne, hogy megint egy nagyon jó meccset fogunk játszani, ha a srácok magabiztosak. Én pedig hiszek abban, hogy nyerni fogunk” – mondta a szombathelyiek vezetőedzője a klub beharangozójában.

A Marko Gavrilovic szerint mindkét mérkőzés hasonlóan alakult, aki előbb tudott gólt szerezni, végül az a csapat ünnepelhetett, és most is kiélezett csatára számít. A kecskemétiek sportigazgatója a klub honlapján azt is elárulta, hogy szerb légiósuk, Aleksandar Tomic ezúttal nem lesz bevethető, így szűkebb kerettel érkeznek a Haladás Sportcsarnokba.

„A döntőben minden csapat célja az aranyérem bezsebelése, így a miénk is. Bár nem mi vagyunk az esélyesek, a lehető legjobb tudásunkat akarjuk felvonultatni, és igyekszünk dicsőséget szerezni a klubnak, szurkolóinknak, Kecskemétnek. Minden erőnkkel és maximális koncentrációval készülünk a csütörtöki, harmadik mérkőzésre. Tudjuk, hogy csak akkor van esélyünk az újabb bravúrra, ha a maximumot nyújtjuk” – tette hozzá Gavrilovic.

A döntő párharc harmadik mérkőzését csütörtökön 20.00 órától rendezik Szombathelyen, és az M4 Sport élőben közvetíti. 

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS