Férfi futsal NB I – Nyert a címvédő, döntetlen a forduló rangadóján

2024. október. 14., 22:40   |    

Férfi futsal NB I – Nyert a címvédő, döntetlen a forduló rangadóján
Fotó: ScoreGoal Kecskemét közösségi oldala

A címvédő Haladás a Magyar Futsal Akadémia otthonában aratott magabiztos sikert, míg az Újpest és a Kecskemét döntetlent játszott egymással a férfi futsal NB I 9. fordulójának rangadóján.

A címvédő magabiztos 5-1-es sikert könyvelhetett el az MFA vendégeként. A szombathelyiek már az 5. percben megkezdték a gólgyártást, és a szünetig többek között Gomes Medeiros Petterson mesterhármasának köszönhetően ötször bevették az újbudai együttes kapuját. A hazaiak az utolsó percben szépítettek.

A pénteki nyitómérkőzésen a Veszprémnek nem sikerült megtörnie vereségi sorozatát, és 5-3-ra kikapott az előző kiírásban bronzérmes Nyíregyházától. A Fehér Zsolttól elbúcsúzó együttest Tatai József irányította játékos edzőként, aki a meccset követően elmondta, hogy a nyíregyháziaknak jobb volt a helyzetkihasználása és magabiztosabban érkeztek a veszprémi találkozóra. A vendégek sorozatban az ötödik sikerüket aratták, míg a bakonyiak ugyanennyi vereséget szenvedtek el a bajnokságban.

A sereghajtó TFSE kiélezett meccset játszott a Nyírbátor otthonában, de nem sikerült pontot mentenie. A hazaiak a 8. percben Berecz Rafael révén kerültek előnybe, majd Németh Péter alakulata a második félidő elején egyenlített, azonban a döntetlent mindössze 4 percig sikerült tartania, és végül 2-1-re kikapott.

Az Aramis az előző fordulóhoz hasonlóan ismét 3-2-es győzelmet ünnepelhetett, ezúttal a Debrecent sikerült felülmúlnia. A szoros összecsapást a 30. percben Büki Baltazár döntötte el, aki a kilencedik gólját szerezte a szezonban.

A Berettyóújfalu könnyed 5-0-s sikert aratott az újonc Rubeola otthonában.

Hétfőn pedig rangadóval zárult a forduló, a második helyen álló Újpest fogadta az előző szezon ezüstérmesét, a Scoregoal Kecskemétet. Az első félidőben mindkét oldalon akadtak ígéretes lehetőségek, a gólcsendet végül Czerman Márk törte meg a 13. percben, így a lila-fehérek egyólos előnnyel vonultak vissza a szünetre. A fordulás után Suscsák Máté gyötörte be a labdát az újpesti kapuba, egy perc múlva pedig ismét betalált. Ezt követően egyenlítettek a hazaiak, de Suscsák megint előnyhöz juttatta a vendégeket, majd a hajrához közeledve Gémesi kezéből csorgott át a labda gólvonalon, a végén viszont Lucas egyenlített (4-4).

Férfi Futsal NB I. 9. forduló

Sorsolás
2024. 10. 11. 18:30
Március 15. úti Sportcsarnok
2024. 10. 11. 19:00
Nyírbátori Városi Sportcsarnok
2024. 10. 11. 19:50
Aramis SE Futsal Csarnok
2024. 10. 14. 19:10
SPORT11 Sport és Szabadidőközpont
2024. 10. 14. 20:30
Kucsa Tamás Városi Sportcsarnok (Veresegyház)
2024. 10. 14. 20:45
UTE Atlétikai Stadion


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Gyerekfocisták foglalták el egy napra a Pancho Arénát
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Az MFA-hoz látogat a címvédő
Bajnokságok / Kupák
Történelmi mélyponton a KTE, nehéz feltörni a DVTK védelmét

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS