Férfi futsal NB I – Rangadók és az újoncok csatája következik

2024. szeptember. 19., 10:12   |    

Férfi futsal NB I – Rangadók és az újoncok csatája következik
Fotó: ScoreGoal Kecskemét közösségi oldala

Az éllovas Újpest a Berettyóújfalut fogadja, míg a címvédő Haladás Kecskemétre látogat a férfi futsal NB I hetedik fordulójában.

Az Újpest rangadóra készül pénteken az UTE Röplabdacsarnokban, ahol a címvédőt, majd az előző kiírásban ezüstérmes Kecskemétet is felülmúló MVFC Berettyóújfalut fogadja. A lila-fehérek edzője, Szente Tamás szerint csapata kissé fáradtan lépett pályára az utóbbi találkozókon, de így is sikerült megőriznie veretlenségét, Turzó József alakulata viszont remek formában várja a pénteki összecsapást.

Hétfőn ismét rangadóra kerül sor, mivel az előző szezon két döntős együttese találkozik egymással a Messzi István Sportcsarnokban. Májusban a kecskemétieknek sikerült meglepniük Felipe Conde együttesét, és 3-1-es sikert arattak idegenben, ezúttal viszont egy vereség után fogadják a legutóbbi négy kiírás győztesét, amely nemrég szintén a Berettyóújfalutól kapott ki.

A forduló pénteken Debrecenben rajtol, ahol Tihanyi Csaba együttese a tabellán szintén négy ponttal rendelkező Magyar Futsal Akadémiával néz szembe. A debreceniek az előző szezonban kétszer is legyőzték az MFA-t, amely hétfőn ott hagyott két pontot a TFSE-nél – az újonc 3-1-es hátrányból egyenlített -, míg a DEAC-nak az újpesti menetelést nem sikerült megállítania.

Ezzel a mérkőzéssel egyidőben pedig a Veszprém a Nyírbátort fogadja, Fehér Zsolt alakulata a jó szezonkezdés után két vereséget követően csap össze a nyírségiekkel, míg Budaörsön az Aramis az előző kiírás bronzérmesével, a Nyíregyházával játszik.

A hétfői zárómérkőzésen pedig az újoncok csatájára kerül sor a Rubeola és a TFSE között.

Férfi Futsal NB I. 7. forduló

Sorsolás
2024. 09. 20. 18:30
DESOK Csarnok - Debreceni Egyetemi Sportaréna
2024. 09. 20. 18:30
Március 15. úti Sportcsarnok
2024. 09. 20. 19:50
Aramis SE Futsal Csarnok
2024. 09. 20. 20:45
UTE Atlétikai Stadion
2024. 09. 23. 18:30
Messzi István Sportcsarnok
2024. 09. 23. 20:30
Kucsa Tamás Városi Sportcsarnok (Veresegyház)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS