Férfi futsal NB I - Veszprémben rajtol a forduló

2024. október. 25., 10:10   |    

Férfi futsal NB I - Veszprémben rajtol a forduló

A Veszprém hazai pályán szakíthatja meg vereségi sorozatát az újonc és sereghajtó TFSE ellen, míg a Bajnokok Ligájában szereplő Haladás hétfőn az Aramis SE-vel mérheti össze erejét a férfi futsal NB I tizenegyedik fordulójában.

Bár a Veszprém legutóbb szoros mérkőzést játszott a tabella második helyén álló Újpesttel, a hajrában mégis kikapott a lila-fehérektől, így Javier Rodríguez vereséggel mutatkozott be a veszprémi kispadon. A TFSE eddig többször megnehezítette a rutinos elsőosztályú csapatok dolgát, de még nem sikerült meccset nyernie az élvonalban, a bakonyiak pedig hat forduló óta nyeretlenek, ezért mindkét együttes a pontszerzés reményében lép pályára.

A szintén edzőváltáson átesett Nyírbátor a Berettyóújfalut fogadja pénteken. A két csapatot mindössze két pont választja el egymástól a tabellán, és mindkét együttes döntetlent játszott az előző fordulóban, ám sem a játékosok, sem az edzők nem voltak megelégedve az eredménnyel. Az előző kiírásban a korábbi bajnok Berettyóújfalu kétszer is felülmúlta a nyírségieket.

Hétfőn az előző szezonban bronzérmes Nyíregyháza a kilencedik helyen álló Debrecennel csap össze, míg a remek formában lévő Aramis SE a héten a BL-csoportkörben szereplő Haladáshoz látogat. A címvédő három erős mérkőzés után érkezik haza a hétvégén Kazahsztánból, így nem lesz sok ideje kipihenni a nemzetközi szereplést, ugyanakkor a legutóbbi két találkozójukon mindkétszer legyőzte a budaörsieket és jelenleg négypontos előnnyel vezeti a bajnoki tabellát. 

Az Újpest a bajnokságban eddig mindössze két győzelemmel rendelkező Magyar Futsal Akadémiához látogat, az újonc Rubeola pedig a dobogós helyekért küzdő Kecskeméttel néz szembe a forduló zárómérkőzésén.

Férfi Futsal NB I. 11. forduló

Sorsolás
2024. 10. 25. 18:30
Március 15. úti Sportcsarnok
2024. 10. 25. 19:00
Nyírbátori Városi Sportcsarnok
2024. 10. 28. 18:30
Continental Aréna Nyíregyháza
2024. 10. 28. 18:30
Haladás Sportcsarnok
2024. 10. 28. 19:00
SPORT11 Sport és Szabadidőközpont
2024. 10. 28. 20:30
Kucsa Tamás Városi Sportcsarnok (Veresegyház)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Európa-liga: Megszerezte első pontjait a Ferencváros
Bajnokságok / Kupák
Futsal BL - Kikapott a Sportingtól a Haladás
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal MK – Elkészült a második kör sorsolása
Bajnokságok / Kupák
Futsal BL - Vereséggel rajtolt a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS