Futsal BL - Kedden a házigazda ellen kezd a Haladás

2024. október. 21., 19:16   |    

Futsal BL - Kedden a házigazda ellen kezd a Haladás
Fotó: Haladás VSE közösségi oldala

A magyar bajnok Haladás kedden a házigazda Kairat Almaty ellen kezdi meg szereplését a futsal Bajnokok Ligája csoportkörében.

A szombathelyiek két korábbi kétszeres BL-győztes, a kazah Kairat Almaty és a portugál Sporting CP ellen is pályára lépnek a BL-csoportkörben, negyedikként a szintén kazah FC Semey kapott besorolást a csoportba.

Felipe Conde vezetőedző szerint a szombathelyiek az utóbbi két hétben leginkább a védekezésre fektették a hangsúlyt, de a labdabirtoklás és a szögletek kihasználása is kulcsfontosságú lesz Almatiban. A Haladás tavaly 2-2-es döntetlent játszott a Kairat Almatyval, és Conde idén is hasonlóan kiélezett mérkőzésre számít. A szombathelyiek szerdán a 19-szeres portugál bajnok, valamint kilencszeres kupagyőztes Sportinggal csapnak össze, pénteken pedig az előző szezon kazah bajnoka, a Semey ellen zárják a csoportkört. 

A minitorna házigazdája a Kairat Almaty lesz, a csoportból három csapat jut tovább. A torna mérkőzéseit október 22-27. között rendezik meg. Az elitkör sorsolására október 31-én kerül sor.

A Haladás VSE menetrendje:
október 22., kedd:
Kairat Almaty (kazah)-Haladás VSE 17.00
október 23., szerda:
Haladás VSE-Sporting CP (portugál) 14.00
október 25., péntek:
Haladás VSE-FC Semey (kazah) 12.00


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Hármas sorozatokban halad az MTK, betonvédelem Újpesten
Bajnokságok / Kupák
Tízgólos meccse után élen a Kisvárda

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS