Győzelemmel rajtolt a Kelen

2020. március. 16., 14:29   |    

Győzelemmel rajtolt a Kelen
Fotó: Kelen SC Női Labdarúgó Csapat/Facebook

A Simple Női Liga tavaszi szezonját a házigazdák kezdték győzelemmel: a Kelen mellett az Astra és a Ferencváros is begyűjtötte a három pontot.

Az ősszel az élvonal ritmusát nehezen felvevő Kelen SC a tavaszi első fordulóban az ETO FC Győrt fogadta. A budapesti együttes 20 perc játék után megszerezte a vezetést, Telek-Sümegi Éva volt eredményes. De a Kelen nem tudta sokáig őrizni előnyét, a 24. percben már 1–1 volt az állás, a győriek gólját Kovács Laura szerezte. A győzelmet érő találatot aztán Kókány Regina jegyezte az 57. percben, ezzel a Kelen már 8 pontos és fellépett a 7. helyre.

Ebben az is közrejátszott, hogy a Szent Mihály nem szerzett pontot: 3–1-re kikapott az Astrától. Sipos Lilla (15.) és Krascsenics Petra (17.) góljaira Szil Tünde (31.) válaszolt még az első félidőben. Végül Gelb Mónika (88.) állította be a végeredményt.

Rácz Zsófia büntetőjével a Haladás-Viktória szerzett vezetést a Ferencváros ellen a 21. percben, a Fradi azonban Csiki Anna (38.) révén még a szünet előtt kiegyenlített. Majd a 77. percben a hazai csapat is tizenegyeshez jutott, amit Mosódczi Evelin értékesített és ezzel le is zárta a találkozót.

Az MLSZ felfüggesztette szervezett versenyprogramjait

Az MLSZ felfüggesztette szervezett versenyprogramjait

Az MLSZ Elnöksége - a hatóságok döntésével összhangban - azonnali hatállyal felfüggeszti a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntéséig.

Tovább


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Futsal BL - Kikapott a Sportingtól a Haladás
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal MK – Elkészült a második kör sorsolása
Bajnokságok / Kupák
Futsal BL - Vereséggel rajtolt a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS