Ígéretes Budafok-Vasas összecsapás a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában

2024. augusztus. 09., 19:32   |    

Ígéretes Budafok-Vasas összecsapás a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában

Hét mérkőzést vasárnap, egyet hétfő este játszanak a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában. A slágermérkőzésnek a Budafok és a Vasas összecsapása ígérkezik.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–GYIRMÓT FC GYŐR

(Vasárnap, Csákvár, 19.00)

A Csákvár az előző két mérkőzését is otthon játszotta, a Kazincbarcikát legyőzte, a BVSC-től kikapott. Most a jól kezdő Gyirmót ellen játszik majd, amely egyike a két százszázalékos csapatnak, legyűrte a Soroksárt és a Mezőkövesdet.

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–SZENTLŐRINC

(Vasárnap, Mezőkövesd, 19.00)

Az előző tavasszal még az OTP Bank Ligában szerepelt kövesdiek még nem szereztek gólt, 0-0-val kezdtek otthon a BVSC-Zugló ellen, majd kikaptak Gyirmóton. Az újonc Szentlőrinc eddig kettőből kettőt nyert, győzött Ajkán és otthon a Soroksár ellen.

SOROKSÁR SC–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

(Vasárnap, Soroksár, 19.00)

A Soroksár két vereséggel kezdte az idényt. Az előző idényben nem volt rossz a mérlege pályaválasztóként, az utolsó hét mérkőzésén 16 pontot szerzett. A Békéscsaba a kozármislenyi döntetlennel és az Ajka hazai legyőzésével négy ponttal áll, a tabella harmadik helyén. Jó rajtot vett. Tavasszal az utolsó három idegenbeli bajnokiját elveszítette.

FC AJKA–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

(Vasárnap, Ajka, 19.00)

A zöld-fehérek mind a két eddigi mérkőzésüket elveszítették. Pályaválasztóként, a tavaszt is beleértve, a legutóbbi négy meccsükön mindössze három pontot szereztek, a szombathelyi Haladás ellen. A Szeged-Csanád vereséggel kezdett, az újonc Opus Tigáz Tatabányától 3-2-re kikapott. Utána viszont elvitt egy pontot (0-0) Kozármislenyből.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–BUDAPEST HONVÉD FC

(Vasárnap, Kozármisleny, 19.00)

A 16-os mezőnyből egyedül a Kozármisleny játszott döntetlent mind a két eddigi mérkőzésén a Merkantil Bank Liga 2024–2025-ös idényében. A Békéscsaba és a Szeged-Csanád ellen „ikszelt”. A Honvéd jól rajtolt, négy pontot szerzett eddig, a Budafok elleni 3-3-s döntetlen után 1-0-ra megverte az újonc Tatabányát.

OPUS TIGÁZ TATABÁNYA–KISVÁRDA MASTER GOOD

(Vasárnap, Tatabánya, 19.00)

Az újonc Tatabánya szép győzelemmel rajtolt a visszatérés után, 3-2-re verte a Szeged-Csanád együttesét. Utána kikapott 1-0-ra Kispesten. A Kisvárda gyengén kezdett, egyike annak a három csapatnak (a másik kettő a Soroksár és az Ajka), amelyik még pont nélkül áll. A hét első felében Feczkó Tamás lemondott a vezetőedzői posztról.

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC–BVSC-ZUGLÓ

(Vasárnap, Kazincbarcika, 19.00)

A sárga-kékek csak egy pontot szereztek eddig, de mind a két mérkőzésükön, noha idegenben játszottak, két gólt lőttek. Előbb kikaptak 3-2-re Csákváron, majd otthon 2-2-es döntetlent játszottak a Vasas ellen. A BVSC gólokban kevésbé gazdag mérkőzéseket játszott, a mezőkövesdi 0-0 után 1-0-ra nyerni tudott Csákváron.

BUDAFOKI MTE–VASAS FC

(Hétfő, Budafok, 20.00)

A Budafok a Promontor utcában az idény gólokban eddig leggazdagabb mérkőzésén játszott 3-3-s döntetlent a Honvéddal. Utána vendégként 2-1-re győzött Kisvárdán. A Vasas éppen úgy négy ponttal áll, mint a BMTE, de az első fordulóban győzött (3-1-re verte a Kisvárdát), majd utána játszott, ugyancsak az Illovszky Stadionban, döntetlent a Kazincbarcikával 82-2).


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS