Kecskemét-Debrecen találkozóval kezdődik a 3. forduló

2024. augusztus. 09., 09:58   |    

Kecskemét-Debrecen találkozóval kezdődik a 3. forduló

Pénteken a Széktói Stadionban kezdődik, vasárnap a Pancho Arénában zárul az OTP Bank Liga 3. fordulójának programja.

KECSKEMÉTI TE–DEBRECENI VASUTAS SC

(Péntek, Széktói Stadion, 18.50)

A Kecskemét az első két fordulóban nem szerzett gólt, ebből is következően még nem nyert mérkőzést a bajnoki idényben. Otthon eddig egy mérkőzést játszott, gól nélküli döntetlent a Fehérvárral. A DVSC csak egy meccsen van túl, az nagyszerűen sikerült, 3-0-ra nyert az újonc Győr otthonában. A KTE 2012-ben, a Ligakupában tudta legutóbb a rendes játékidőben legyőzni pályaválasztóként a DVSC-t.

DIÓSGYŐRI VTK–FERENCVÁROSI TC

(Szombat, DVTK Stadion, 16.00)

A Diósgyőr egy döntetlennel és egy vereséggel kezdett. Pályaválasztóként 2024. február 11. óta nem kapott ki az OTP Bank Ligában. A Ferencváros a KTE ellen, a Groupama Arénában megnyerte eddigi egyetlen, idénybeli bajnoki mérkőzését. A legutóbbi vendégként játszott mérkőzését viszont elveszítette Dániában, a BL-selejtezőben.

ZTE FC–PAKSI FC

(Szombat, ZTE Aréna, 19.45)

A ZTE rosszul kezdte az idényt, még pont nélkül áll. Otthon az MTK-tól, idegenben a Puskás Akadémiától kapott ki. A Paks ellen 2022 októbere óta nyeretlen otthon. Bognár György csapata továbbra is jó formában van, magabiztosan nyerte nemzetközi kupamérkőzését is a montenegrói Mornar ellen. A bajnokságban egy győzelem és egy döntetlen a mérlege. Három mérkőzést játszott eddig idegenben a szezonban, mindegyiken legalább két gólt szerzett.

ETO FC GYŐR–MTK BUDAPEST

(Vasárnap, ETO Stadion, 15.45)

A két csapat ellentétes formát mutatott eddig. Az újonc ETO még pont nélküli, előbb a Nyíregyháza ellen Mezőkövesden, majd a DVSC ellen otthon kapott ki. Az MTK Zalaegerszegen győzött az első fordulóban, majd a Hungária körúton tett hozzá még három pontot az eredménysorához, éppen a Nyíregyházát legyőzve.

ÚJPEST FC–FEHÉRVÁR FC

(Vasárnap, Szusza Ferenc Stadion, 18.00)

Az Újpest edzője, Bartosz Grzelak az előző idényben még a Fehérvárt irányította. Új csapata elveszítette az első két mérkőzését, a Puskás Akadémia és a Paks ellen. A Fehérváriak veretlenek voltak csütörtök estig a szezonban akkor 1-0-ra kikaptak a Konferencia-ligában a ciprusi Omoniától, Lang Ádám csapatától.

PUSKÁS AKADÉMIA–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

(Vasárnap, Pancho Aréna, 20.15)

Jól rajtolt a Puskás Akadémia, mind a három tétmérkőzését megnyerte egy góllal a szezonban. Az OTP Bank Ligában 2-1-re verte idegenben az Újpestet és otthon a ZTE-t, majd csütörtökön nyerni tudott Örményországban, az Ararat ellen is. A Nyíregyháza albérletben, Mezőkövesden győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, a szintén újonc ETO ellen. Utána viszont kikapott az MTK-tól.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS