Legyőzte a címvédőt a Győri ETO

2011. október. 23., 20:16   |    

Legyőzte a címvédőt a Győri ETO

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában a győriek megőrizték hibátlan hazai mérlegüket, a DVSC viszont pontot vesztett a Pécs ellen.

Hibátlan maradt otthon az ETO

 

Győri ETO-Videoton 1-0 (1-0)
Vezette:
Andó-Szabó Sándor (Kelemen Attila, Tóth István)
Gólszerző: Dudás Ádám

 

A Videoton a legutóbbi fordulóban hazai pályán szenvedett vereséget, ám Győrben sem tudta kiköszörülni a csorbát, az ETO otthon tartotta a három pontot. Pedig a fehérváriak - eltekintve az első 20 perctől - többet birtokolták a labdát, a befejezéseknél azonban pontatlanak voltak Paulo Sousa játékosai. A találkozó egyetlen gólja a 12. percben született, ekkor Ji-Paraná bal oldali beadását követően Dudás Ádám érkezett jó ütemben, és 13 méterről kapásból a bal felső sarokba helyezett, a labda a lécről pattant a gólvonal mögé (1-0). Az ETO megőrizte hibátlan hazai mérlegét, a Videoton pedig immár 11 ponttal van lemaradva a második győriektől.

 

Visszafogottan játszott a listavezető


Pécsi MFC-DVSC-TEVA 0-0
Vezette:
Vad II István (Szpisják Zsolt, ifj. Tóth Vencel)

 

A listavezető debreceniek ezúttal adósak maradtak a meggyőző játékkal, nem tudták feltörni a pécsi védelmet. A házigazdák nem mondtak le ugyan a három pont megszerzésének lehetőségéről, volt néhány helyzetük, de a helyzetek befejezésénél ezen az oldalon is sok volt a pontatlan megoldás. A 90 perc alatt nem született gól, az átlagnál alacsonyabb színvonalú mérkőzésen osztoztak meg a pontokon a csapatok.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I - Veszprémben rajtol a forduló
Bajnokságok / Kupák
Európa-liga: Megszerezte első pontjait a Ferencváros
Bajnokságok / Kupák
Futsal BL - Kikapott a Sportingtól a Haladás
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal MK – Elkészült a második kör sorsolása

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS