Nincs panasz a döntő helyszínére

2007. április. 27., 17:15   |    

Nincs panasz a döntő helyszínére

A Magyar Kupa döntőjének helyszíne több hónapja került kijelölésre. Azért a Szusza Ferenc Stadionra esett a választás, mert a finálé lehetséges színhelyei közül a debreceni szurkolók számára a Megyeri úti létesítmény a legkönnyebben megközelíthető, valamint ez a legbiztonságosabb.

Az érintett klubok nem is kifogásolták a kupadöntő helyszínét - ennek illusztrálásaként az alábbiakban a DVSC-TEVA hivatalos honlapján megjelent anyagot idézzük.

'A Nemzeti Sport mai száma interjút közölt Miroslav Beránekkel, akit a lap igencsak rossz színben tüntet fel. Ismerve a DVSC szakvezetőjének higgadtságát, sportszerűségét már a cikk címe – Pesti döntő? Felháborító! – is erős torzítást sejtet, és akkor még nem esett szó a címlapról, amelyen a cseh tréner hatalmas portréja mellett a következő szenzációhajhász szöveg díszeleg: Nem megyünk Pestre. Érdekesség, hogy az interjúban Miroslav Beránek egy szóval sem említi, hogy nem megy a csapat Budapestre döntőt játszani, felháborodást pedig véletlenül sem fedezhetünk fel a szavai között. A szakember cáfolja a sportnapilapban megjelent állításokat.

- A Nemzeti Sport tudósítója valóban megkeresett a kupamérkőzés után, hogy néhány szóban elemezzük a csapat teljesítményét – mondta Miroslav Beránek. – Minden kérdésére szívélyesen válaszoltam, de a kupadöntő helyszínével kapcsolatban nem tett fel kérdést, így ezeket a válaszokat nem is adhattam. Már csak azért sem, mert az a véleményem, hogy a csapatok azon a helyszínen kötelesek játszani, amit előzőleg a szövetség kijelölt és tudomásom szerint ez már fél évvel ezelőtt megtörtént. Például az idei BL-döntőt Athénban rendezik, és ha valamelyik görög csapat bejutott volna a fináléba, akkor is ugyanott játszanák le a mérkőzést. A továbbiakban ezzel az üggyel nem kívánunk foglalkozni, koncentrálunk az előttünk álló feladatokra.'


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Nyert a címvédő, döntetlen a forduló rangadóján Frissült
Bajnokságok / Kupák
Gyerekfocisták foglalták el egy napra a Pancho Arénát
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Az MFA-hoz látogat a címvédő

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS