Női futsal NB I: Bajnok a TFSE

2024. június. 02., 20:29   |    

Női futsal NB I: Bajnok a TFSE
Fotó: TFSE Futsal közösségi oldala

A TFSE-11Teamsports csapata vasárnap 8-2-re nyert a 2F-Bau Tolna-Mözs otthonában, ezzel összesítésben 3-1-re múlta felül Reveland Zoltán együttesét, és története során először hódította el a női futsal NB I bajnoki trófeáját.

Bár a mérkőzés Folk Zsuzsanna révén egy gyors tolnai találattal kezdődött, de még a szünet előtt egyenlített, majd fordított a fővárosi alakulat. Kota Gabriella megállíthatatlan volt, mivel az egyetemisták első hat gólját ő szerezte - a 12., 17., 21., 23., 25. és a 30. percben is betalált -, majd a tolnai Krár Edina törte meg a vendégek gólzáporát.

A folytatásban Benkő Mónika is bevette a hazaiak kapuját, majd ismét Kota következett, aki a 36. percben beállította a 8-2-es végeredményt, így egymaga összesen hét góllal (!) zárta a bajnoki döntő negyedik mérkőzését.

A TFSE ezzel a sikerrel idén duplázott, és a tavalyi teljesítményéhez képest eggyel előrébb lépett a dobogón, tavaly ugyanis a férfi másodosztályú és a női élvonalbeli csapata is második helyen zárt, a 2023/24-es kiírásban viszont mindkét együttes bajnoki címet szerzett.

2F-BAU Tolna-Mözs – TFSE11Teamsports 2-8
A párharcot 3-1-re a TFSE nyerte.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS