Női futsal NB I – Egy győzelemre a duplázástól a TFSE

2024. június. 01., 18:45   |    

Női futsal NB I – Egy győzelemre a duplázástól a TFSE
Fotó: TFSE közösségi oldala

A TFSE női futsalcsapatának mindössze egy győzelemre van szüksége a bajnokavatáshoz, ezzel pedig a férfiak NB II-es sikere után újabb bajnoki címet ünnepelhetne a 2023/24-es szezonban, míg a Tolna-Mözsnek csak akkor marad esélye története első NB I-es trófeájára, ha vasárnap egyenlít a döntős párharcban.

Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc első felvonását a Tolna nyerte 2-0-ra, majd hazai pályán szenvedett vereséget (5-2) az egyetemistáktól, akik legutóbb a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban aratott győzelmükkel (2-1) megfordították a párharcot.

A vendégek vezetőedzője a legutóbbi mérkőzés után elmondta, hogy bár a két gyorsan kapott góllal rosszul kezdték a találkozót, ezúttal mégsem estek szét, ami a korábbiakhoz képest pozitívum.

„Ezt követően az történt a pályán, amit szerettünk volna, megvoltak a helyzeteink, kapufákat rúgtunk, majd a második félidőben szinte felborult a pálya, a TF elvétve jött át térfelünkre, mégsem sikerült egyenlítenünk. Ez egy tipikusan olyan mérkőzés volt, ahol nem a jobb csapat nyert” – idézte a Tolna közösségi oldala Reveland Zoltánt.

A 2F-Bau Tolna-Mözs és a TFSE-11Teamsports negyedik összecsapására a bajnoki fináléban vasárnap 17.00 órakor kerül sor a Tolna Városi Sportcsarnokban.

 


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS