Női futsal NB I – Még nyitott a női döntő

2024. május. 26., 08:16   |    

Női futsal NB I – Még nyitott a női döntő
Fotó: TFSE honlapja

A Tolna-Mözs és a TFSE is egy-egy győzelemmel várja a női futsal NB I bajnoki döntőjének harmadik mérkőzését a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Az első összecsapást 2-0-ra a Tolna nyerte az alapszakaszgyőztessel szemben, majd a második felvonásban az egyetemisták 5-2-re múlták felül Reveland Zoltán együttesét. A tolnai tréner szerint az előző találkozó elején számukra látszólag jól alakult a játék képe, majd egy hazai hiba miatt került előnybe a TFSE, ez pedig teljesen elvitte a csapat koncentrációját és végül „gyakorlatilag sima vereséget szenvedtek”.

„Mindezek ellenére nincs veszve semmi, ugyanott tartunk, mint a döntő kezdetén. Ahhoz viszont, hogy legyen esélyünk a továbbiakban, sokkal jobb hozzáállás kell. Akaratban felül kell múlnunk az ellenfelet, ha mérkőzést akarunk nyerni" – mondta a klub közösségi oldalán Reveland.

Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban biztosan új bajnokot avatnak, mivel a Tolna és a TFSE sem nyert még bajnokságot. A TFSE az alapszakaszgyőzelemért múlta felül a címvédő DEAC-ot, míg a Tolna a bajnoki elődöntőben győzte le az elmúlt három szezon bajnokcsapatát.

A harmadik felvonásra vasárnap 17 órakor kerül sor a TFSE-11Teamsports otthonában.

 


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS