Női futsal NB I – Tolnán folytatódik a női finálé

2024. május. 18., 21:06   |    

Női futsal NB I – Tolnán folytatódik a női finálé
Fotó: Fotó: Tolna-Mözs Facebook-oldala

A Tolna-Mözs otthonában folytatódik a női futsal NB I döntő párharca, melyben a TFSE két héttel ezelőtt elveszítette pályaelőnyét Reveland Zoltán együttesével szemben.

A TFSE-11teamsports csapata veretlenül nyerte az alapszakaszt, majd az elődöntőben kiütéses sikert aratott a DVTK-Vénusz együttesével szemben, így hosszú sikersorozat után magabiztosan várhatta a döntőt. A másik elődöntőben a Tolna-Mözs mindkét találkozón 2-1-re múlta felül a címvédő DEAC-ot, ezzel kisebb meglepetésre bebiztosította helyét az egyik fél harmadik sikeréig tartó fináléban.

Mindkét alakulat vehetett már át ezüstérmet, de egyikük sem nyert még bajnokságot, így az már biztos, hogy új bajnokot avatnak majd a női elsőosztályban.

A két héttel ezelőtti találkozón előbb Kiss Gréta, majd Wiesner Dalma Erika vette be a fővárosiak kapuját a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban, és 2-0-s sikerükkel előnybe kerültek a párharcban.

Múlt hétvégén a TFSE ismét hazai pályán szenvedett vereséget, ugyanis a sorozatban negyedik alkalommal Magyar Kupa-győztes Debrecen a négyesdöntőben visszavágott mindkét együttesnek a bajnoki kudarcokért – az MK-ezüstérmes Tolnának az elődöntős vereségért, az egyetemistáknak pedig az alapszakaszgyőzelem elvesztéséért, valamelyik döntős tehát most javíthat mérlegén a Tolna Városi Sportcsarnokban.

A döntő második felvonására vasárnap 17 órakor kerül sor.

 


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS