Olasz-német negyeddöntőn a két Kulcsár

2013. július. 20., 12:33   |    

Olasz-német negyeddöntőn a két Kulcsár

Újabb rangos feladatot kapott Kulcsár Katalin játékvezető és dr. Kulcsár Judit asszisztens a női labdarúgó Európa-bajnokságon.

A csoportmérkőzéseken a Magyarországot képviselő két sportember, Kulcsár Katalin játékvezető két mérkőzést vezetett, dr. Kulcsár Judit pedig három találkozón asszisztált. Hamarosan újabb összecsapással gyarapodik a mutató, ugyanis a negyeddöntők első játéknapján ismét komoly megbízatást kaptak: vasárnap 18 órától a Vaxjö Arénában ők bíráskodnak az Olaszország–Németország összecsapáson. Az A és a B csoport második helyezettjeinek párharcán a továbbjutó a legjobb négy között folytathatja.

A Eurosporton élőben is nyomon követhető meccsen a norvég Hege Steinlund lesz a másik asszisztens, a tartalék-játékvezetői teendőket pedig a román Teodora Albon látja el.

Kulcsár Katalin dr. Kulcsár Judittal a Norvégia–Izland meccsen mutatkozott be a kontinensviadalon, utóbb pedig a Svédország–Olaszország csoportdöntőt vezették, eközben a magyar asszisztens a Norvégia–Hollandia mérkőzésen segítette Teodora Albon munkáját.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Egy pontot szerzett Győrben a Ferencváros, paksi siker a Kecskemét ellen
Bajnokságok / Kupák
Élen maradt a Kisvárda, pontot szerzett a Honvéd
Bajnokságok / Kupák
Fővárosi rangadót nyert az MTK, fehérvári siker a DVSC ellen
Bajnokságok / Kupák
Telt ház előtt játsszák Győrben a zöld-fehér rangadót

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS