Szurkolói információk a MOL Magyar Kupa döntőjére

2024. május. 14., 20:47   |    

Szurkolói információk a MOL Magyar Kupa döntőjére

Szerda este a legkényelmesebben közösségi közlekedés használatával lehet megközelíteni a Puskás Arénát. A stadion kapui 16.30-kor nyitnak.

Szerdán 19.30-tól rendezik a MOL Magyar Kupa döntőjét a Puskás Arénában a Paksi FC és a Ferencváros csapatai között. Érdemes időben érkezni a stadionhoz, így nagyobb eséllyel elkerülhető a hosszú sorban állás. A stadion környékén időszakos lezárásokra kell számítani, ezért javasoljuk, hogy mindenki közösségi közlekedés igénybe vételével közelítse meg az Arénát.



Javasoljuk, hogy a regisztrált gyermekes csoportok mindenképpen használják ki a korai nyitás adta lehetőséget, hiszen a csoportok belépése több időt vehet igénybe.

A paksi szurkolók a Stefánia útról nyíló IX-es és XIII-as kapukat használhatják, a ferencvárosiak a Dózsa György útról közelíthetik meg az arénát a III-as és VI-os kapukon keresztül.

A bejáratoknál értékmegőrzők működnek, az A4-es méretűnél nagyobb táskákat nem lehet bevinni a stadionba. A szurkolók a mérkőző klubcsapatok hivatalos klubzászlóit (maximum 1.5m x 1.5m méretben) és jelképeit vihetik be a stadionba.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS