Visszatérnek az m1 műsorára a bajnoki mérkőzések

2011. július. 13., 14:28   |    

Visszatérnek az m1 műsorára a bajnoki mérkőzések

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap július 13-án, szerdán az óbudai Puskás Pancho Sport Pubban tartott sajtótájékoztató keretében jelentette be: hosszú évek után visszatér az élvonalbeli magyar futball a Magyar Televízió képernyőjére.

Dr. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője, Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője és Rákay Philip, az MTV1 intendánsa együtt jelentették be, hogy a magyar nézők ezután vasárnaponként 16 órától a Magyar Televízió képernyőjén újra magyar labdarúgó bajnoki mérkőzéseket  láthatnak.


Dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke kiemelte: a közszolgálati televízió szerepvállalásának köszönhetően lényegesen több háztartásba, és több nézőhöz juthatnak el az OTP Bank Liga új szezonjának mérkőzései.

 

- Bízom abban, hogy a legjelentősebb közszolgálati televízió belépésével egyre többen

nézik majd a magyar bajnokság mérkőzéseit, és döntenek úgy a későbbiekben, hogy élőben is megtekintenek egy-egy bajnoki mérkőzést - mondta az MLSZ elnöke.

 

Csányi Sándor hozzátette: a hetente négy mérkőzést közvetítő Sport Televízió

hosszú ideje kiváló partnere az MLSZ-nek, és az MTVA belépése tovább emeli a magyar

bajnokság presztízsét. A szövetség elnöke rámutatott, a magyar bajnokság egyes mérkőzései eddig is felvették a versenyt a külföldi ligák találkozóival, és az MLSZ-vezetés reményei szerint a közeljövőben egyre nagyobb számban közvetítenek színvonalas összecsapásokat a televíziók.

 

Az OTP Bank Liga mérkőzéseinek első közvetítését július 17-én, vasárnap láthatják a nézők. Az első fordulóból a Budapest Honvéd – Győri ETO mérkőzést tűzik műsorra.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Futsal BL - Kikapott a Sportingtól a Haladás
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal MK – Elkészült a második kör sorsolása
Bajnokságok / Kupák
Futsal BL - Vereséggel rajtolt a Haladás
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I - A hajrában szerzett góllal nyert az Újpest Frissült

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS