Férfi futsal NB I – Kecskeméten egyenlítene a címvédő

2024. május. 20., 10:20   |    

Férfi futsal NB I – Kecskeméten egyenlítene a címvédő

Hétfőn a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban folytatódik a férfi futsal NB I aranycsatája, melyben a ScoreGoal Kecskemét 1-0-ra vezet a címvédő Haladás VSE-vel szemben.

Férfi futsal NB I – Kecskeméti meglepetéssiker Szombathelyen

Férfi futsal NB I – Kecskeméti meglepetéssiker Szombathelyen

A ScoreGoal Kecskemét csapata 3-1-es győzelmet aratott a címvédő Haladás VSE otthonában a férfi futsal NB I bajnoki döntőjének első összecsapásán.

Tovább

A hirös városiak pénteken 3-1-re múlták felül a papíron esélyesebb Haladást, amely az utóbbi években egyeduralkodóként volt jelen az elsőosztályban. A története során először bajnoki döntőt játszó Kecskemét ezzel elvette az alapszakaszgyőztes pályaelőnyét, és hétfőn újabb lépést tehet a végső siker felé.

„A Haladás biztosan kettőzött erővel fog küzdeni, hogy egyenlítsen a párharcban. Hiszek benne, hogy van olyan erős karakterünk és csapategységünk, hogy jól tudjuk kezelni ezt az éles szituációt. Apró finomhangolásokkal készülünk a második ütközetre, hogy még jobb teljesítményt tudjunk bemutatni, ami szükséges is lesz az újabb sikerhez. Mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a második győzelmet” – nyilatkozta a klub honlapjának Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója, aki korábban Dávid és Góliát csatájához hasonlította a párharcot.

A szombathelyi gárda vezetőedzője, Felipe Conde szerint nem játszottak rosszul a pénteki összecsapáson, és ha javítani tudnak a pontatlanságokon, akkor visszanyerhetik a rájuk jellemző formát és kiegyenlíthetnek a párharcban.

„Biztos vagyok benne, hogy korrigálni tudjuk azokat a hibákat, amelyeket elkövettünk és jobb teljesítményre leszünk képesek. Mentálisan pedig az a legfontosabb dolgunk, hogy visszanyerjük azt a formát, ami minket jellemez: a száz százalékos koncentrációt, a szenvedélyt és a hitünket. Képesek vagyunk erre és hiszem, hogy a dolgok így jól alakulnak majd” – mondta Felipe Conde a klub közösségi oldalára feltöltött összefoglalóban, amelyben Sipos Gergő hozzátette, hogy a hétfői találkozón mindenképpen győzni szeretnének és négy mérkőzésből lezárni a döntős párharcot.

A Kecskemét és a Haladás 20.15 órakor kezdődő mérkőzését a Duna World élőben közvetíti.

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS